ИЗБЕРЕТЕ ПРОФЕСИИТЕ НА БЪДЕЩЕТО


ИЗБЕРЕТЕ ПРОФЕСИИТЕ НА БЪДЕЩЕТО

Гимназия за изобразително изкуство, дигитални науки и чужди езици – Артис, обявява прием на ученици за учебната 2021/22 година.

💻 Комбинираме съвременни технологии и изкуство, за да създадем творческа атмосфера и отговорим на потребностите на професиите в бъдещето. Развиваме потенциала на всеки ученик с висококвалифицирани и мотивирани професионалисти. Нашите преподаватели по дигитални науки и изкуства са доказали се художници, архитекти и дизайнери.

🎨 Авторската програма на Артис за дигитални науки, обхваща обучение по уеб и графичен дизайн, 3D моделиране, дигитално рисуване, дигитален маркетинг и реклама, концептуален дизайн, дигитално чертане – nanoCAD и архитектура, рендеринг – постпродукция на 3D модели и фотография.

Средата в училище Артис е устойчива, естетична, сигурна и модерна. Разполагаме с просторна нова база. Имаме отлични условия за спорт. Нашият кетъринг е ориентиран към здравословна и висококачествена храна. Контролираме достъпа до сградите чрез специализирана система за контрол. За обучението по дигитални изкуства използваме професионална компютърна техника и софтуер.

Прием на ученици за учебната 2021/22:

📙 Прогимназия (https://artisbg.com/junior-high-school/)

Защо Артис?

🎨 Изящни изкуства – https://artisbg.com/fine-arts/
💻 Дигитални технологии, архитектура и дизайн – https://artisbg.com/digital-technologies/
🌐 Чужди езици – https://artisbg.com/foreign-languages/

🚀 Уменията на 21 век – https://artisbg.com/skills-21st-century/

Можете да се запишете за виртуална среща с ръководството на училището като попълните формата за дистанционен прием тук: https://forms.gle/pigZ32wMYmR286Vd8

Запишете час за среща на тел.: 0884 377 510