10 клас от ЧСУ Артис на гости в bTV Media Group

Учениците от 10 клас на ЧСУ Артис имаха незабравимото преживяване да посетят bTV Media Group, с което дообогатиха своите часове по Мултимедия, с преподавател  Мирослава Стоянова – дългогодишен служител на медията. 

📺 По време на посещението, учениците имаха честта и уникалната възможност да присъстват на живо на извънредна емисия “Новини”, както и  да се срещнат с телевизионната водеща Виктория Готева – Димитрова, която сподели интересни моменти от своята практика като водещ. 

🎬 Зад кулисите с режисьора на пулт Стела Пашова 🎬

Стела Пашова ни разкри тайните на работата “зад кадър”. Разказа ни за техническите и креативни аспекти на телевизионната продукция и ни накара да осъзнаем колко много усилия и координация са необходими за създаването на едно предаване.

🙏 Благодарности 🙏

Изказваме нашите искрени благодарности на служителите на bTV за топлото посрещане и за това, че ни позволиха да надникнем в техния свят.

 Това посещение беше не само образователно, но и изключително вдъхновяващо за нашите ученици, които сега имат още по-голямо желание да следват мечтите си и да изследват нови професионални пътища.