Успехи за ръководството на ЧСУ „Артис“!

🌟 Поздравления за ЧСУ “Артис” и Ръководството! 🌟

С огромна радост и гордост искаме да споделим невероятния успех на ръководството на нашето училище ЧСУ “Артис”, което получи трите най-престижни награди в областта на образованието! 🎉

👏 Г-н Пламен Натов, собственик и управител на Артис, беше удостоен с Почетна грамота за изключителен принос в развитието на частното образование в България и икона на Св. Св. Кирил и Методий, връчени лично от министър Цоков! Вашето лидерство и визия са пример за всички нас.

👏 Г-жа Правда Китанова, директор на Артис, беше отличена от Началника на РУО София-град, г-жа Кастрева, с грамота и плакет за заслуги към Столичното образование! Вашата отдаденост и професионализъм вдъхновяват нашето училище всеки ден.

👏 Г-жа Евдокия Асенова, заместник-директор учебна дейност в Артис, беше удостоена с грамота от кмета на град София, г-н Терзиев, за постигнати високи резултати в областта на училищното образование! Вашите усилия и постигнати успехи са признание за нашето високо качество на образование.

Вашият труд, отдаденост и професионализъм са признати на най-високо ниво и ние сме безкрайно горди да бъдем част от това невероятно училище. Продължавайте да вдъхновявате и водите нашите ученици към светло бъдеще!

Поздравления още веднъж! Гордеем се с Вас! 🌟🎓🎉

#Поздравления #Артис #Образование #ГордеемСе #Успехи #Награди