Традиционното Spelling Bee в ЧСУ „Артис“ – Триумф на Знанието и Уменията!

В ЧСУ “Артис” с гордост отбелязваме поредната успешна година на провеждането на вълнуващото състезание Spelling Bee. Това събитие, което тества уменията на учениците да спелуват и общуват на английски език не просто предизвика състезателния дух, но и подчерта важността на знанието и вниманието към детайла. 🏆📚
С огромно удоволствие обявяваме, че победителите в тазгодишното училищно състезание Spelling Bee Junior са Кристиян Георгиев, с подгласник Кая Илиева. А при по-големите им връстници от 5, 6 и 7 клас в Spelling Bee на първо място се класира Мила Акшарова от 5 клас и на второ място Орлина Найденова от 6 клас. Тяхното представяне не само демонстрира впечатляващи познания и способности, но им осигурява място на регионалните състезания, където те ще представят нашето училище.
Spelling Bee е много повече от състезание. Това е платформа, която позволява на учениците да развият своите езикови умения, да укрепят своята самоувереност и да се научат на важни уроци за усърдието и упоритостта. Участието в такива състезания е ценен опит, който подпомага развитието на цялостна личност, способна да се справя с предизвикателствата на глобалния свят. 🌍💬Ние сме изключително горди с постиженията на Кристиян, Кая, Мила и Орлина както и с всички участници в тазгодишното състезание Spelling Bee. Техният труд, посветеност и страст към обучението са истинско вдъхновение за всички нас в “Артис”.
Пожелаваме на нашите спелинг шампиони успех на регионалните състезания! Ние знаем, че те ще продължат да ни правят горди със своите постижения.