Талантите на ЧСУ „Артис“: Никола Цолов с първа победа във Формула 3!

С огромна гордост и вълнение споделяме невероятната новина, че нашият ученик Никола Цолов спечели състезанието във Формула 3 на Гран При на Монако! 🏆🎉 Браво, Никола! 🎉

Тази победа не е само първа за него, но и за цяла България! Никола доказа, че силата на волята и характера могат да преодолеят всички трудности. Въпреки предизвикателствата през годината, Никола се изправи и покори върха, вдъхновявайки всички нас.

👊 Никола, гордеем се с теб! Доказа, че когато вярваш в себе си и работиш неуморно, мечтите могат да станат реалност. Ти изправи на крака цяла България и показа на света какво означава да бъдеш истински шампион!
Пожелаваме ти здраве и подкрепа, от която се нуждаеш, за да продължиш да постигаш своите мечти. Защото знаем, че можеш! 🌟
Поздравления за теб и семейството ти и много прегръдки от цялата общност на Артис! Нека твоят успех бъде само началото на много велики постижения!

Ние, от ЧСУ “Артис”, изразяваме нашата гордост и възхищение от Никола и му пожелаваме още много успешни състезания и брилянтни постижения в бъдеще. Твоето пътуване е вдъхновение за всички нас!
#НиколаЦолов #Формула3 #ЧСУАртис #ТалантитеНаАртис #Гордост 🏎️🌟

https://fb.watch/sjXeY-vicH/ 
https://www.facebook.com/formula3/videos/1188651465901586 
https://www.facebook.com/volleyBUL.official/videos/2164026733974329

видео и снимки: Fia Formula 3 Championship; ART GP; Bulgarian Volleyball Federation