Проект “The World Is My Workplace”

Като част от проекта “The World Is My Workplace” по програмата Еразъм+ в ЧСУ АРТИС се проведоха уъркшопи с всички гимназиални класове, водени от Матея Аркова – илюстратор на детски книги. Тя разказа за своята работа като специалист на свободна практика онлайн, как общува с клиентите си, как представя портфолиото си и т.н. Учениците имаха възможност и да поработят заедно с нея.
В допълнение направиха и уъркшоп на тема ,,Как да стимулирам своята креативност”, в който тя им показа ценни техники, чрез които да задвижат творческия процес.
Участитето ни в проекта “The World Is My Workplace” бе по покана на Сдружение “Професионален форум за образованието”, които работят в партньорство с Румъния и Португалия. Проектът се организира по програма Еразъм+ и е насочен към изграждане на умения у младите хора, които да им помогнат да се реализират професионално в ерата на дигиталните технологии. За целта се организират събития, на които хора, работещи в различни сфери разказват за предизвикателствата по пътя към успеха. Повече за проекта можете да прочетете тук: https://worldismyworkplace.eu/
Събитието премина повече от успешно, а учениците получиха отговори на много вълнуващи ги въпроси. Щастливи сме, че бяхме част от този проект!