“Помогни на Гери да сбъдне мечтата си“ – Успехът на нашата благотворителна кампания

Сърдечно благодарим!

Искаме да споделим с всички вас равносметката от нашата благотворителна кампания “Помогни на Гери да сбъдне мечтата си”.🎉

🌟Благодарение на невероятната подкрепа и активното участие на всички деца от Артис, успяхме да съберем сумата от 2355 лева! Вашата щедрост и съпричастност са доказателство, че когато работим заедно, можем да постигнем велики неща.

🌟Всяко дарение, всяко участие в нашите инициативи и всеки споделен момент допринесе за тази невероятна кауза. С ваша помощ Гери сега ще бъде все по-близо от възможността да сбъдне мечтата си, което за нас е най-голямото постижение.

✨Искаме да изразим нашата дълбока благодарност на всяко дете, всяко семейство и всеки, който посвети време и средства за тази кампания. Вие сте истински пример за съпричастност, доброта и общностен дух.

🌟Нека този успех бъде напомняне за силата на общността и за това, че заедно можем да правим чудеса. Отново благодарим на всички! Всеки един от вас е помогнал в живота на Гери да грее пламъчето на надеждата и вярата в по-добро бъдеще. Показахте, че заедно сме по-силни.