Отличени Плакати на Учениците на Артис: Визуализация на Ценностите ни!

Днес имаме удоволствието да ви представим най-добрите плакати, създадени от нашите ученици, които представляват добродетели, които сме приели в “Артис”. Тези произведения на изкуството са не просто плакати – те са синтезиран образ на това, което прави нашата общност уникална и силна!

🌱 Учене и Творчество: В “Артис” вярваме в непрекъснатото учене и творчеството. Плакатите на нашите ученици отразяват този дух на развитие и растеж.

 🎨Хармония: Работим с вяра в потенциала на всяко дете и с уважение към личността му, неговите таланти, заложби и интереси. Влагаме любов и грижа в отношението си към хората, средата и природата.

🤝 Солидарност и Сътрудничество: Важна част от нашата общност е солидарността и сътрудничеството. Плакатите ни ни напомнят, че заедно постигаме повече и създаваме по-силна общност.

🤗 Подкрепа и Приятелство: В “Артис” сме като голямо семейство, което се подкрепя във всеки момент. Плакатите ни говорят за значимостта на приятелствата и подкрепата помежду ни.

Представяме на вашето внимание плакатите в които наши ученици търсиха синтезиран визуален образ на някои от ценностите които в ЧСУ Артис  сме приели за водещи и определящи за отношенията помежду ни и изграждащи общността ни.

Поздравления на нашите талантливи ученици, чиито плакати са отличени. Те ни напомнят за силата на изкуството да изразява ценности и вдъхновение. Тези произведения са светло и визуално напомняне за това, което прави