Вълнуващ открит урок по Философия и Богословие с д-р Мирослав Бачев!

На 30.01.2024 г., учениците от 8 А и 8 Б клас имаха възможността да участват в открит урок, воден от изтъкнатия преподавател по философия на религията в СУ “Св. Климент Охридски” – д-р Мирослав Бачев. 🏫📖

Темата на урока беше изключително вдъхновяваща и предизвикателна, обхващайки някои от най-значимите сюжети от Стария и Новия завет, включително Сътворението, грехопадението, доброто, познанието, избора, свободата и тяхната връзка с личния свят на човека. Тези разговори отвориха врата към дълбоки размисли и философски разговори между учениците и д-р Бачев.

Урок по Богословие с д-р Мирослав Бачев

Децата показаха забележителен интерес и активно участваха в дискусията, задавайки въпроси, които варираха от абстрактно философски до такива, свързани с техния собствен живот и ежедневие. Въпросите и дискусиите отразяваха тяхната любознателност и желание да разберат по-дълбоко сложните теми, свързани с човека.

Този открит урок не само обогати знанията на учениците по философия и богословие, но и им даде ценни уроци за живота, свободата на избора и значението на доброто и познанието в личния и обществения свят.

Благодарим на д-р Мирослав Бачев за невероятното пътешествие в света на философията и богословието и с нетърпение очакваме бъдещи срещи и дискусии!